Forside > Om Kongsberg

Firmaprofil

Selskabet

Kongsberg A/S er et ejendoms- og byggeselskab, der gennemfører projekter inden for fast ejendom: ejendomsudvikling, erhvervs- og boligbyggeri. Vi udvikler og gennemfører projekter i eget regi eller i samarbejde med grundejere og andre samarbejdspartnere.

På boligsiden er fokus på nøglefærdige boliger i holdbare kvalitetsmaterialer til attraktive priser. På erhvervssiden udvælger vi projekter ud fra bl.a. krav til beliggenheden. For alle projekter vægter vi det opsøgende arbejde, hvilket resulterer i en god kombination af beliggenhed, kvalitet og pris.

Selskabets fundament er vores medarbejdere, der gennem mange år har forestået udviklings- og byggeprojekter, og som har et veletableret - og godt - samarbejde med rådgivere, myndigheder og udførende.

Vores projekter er præget af en holdning til god arkitektur, godt miljø og funktionalisme. Derfor er vores byggerier præget af gennemprøvede løsninger, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Under menuen erhverv og boliger vises et udsnit af vores projekter.

Arkitekturen

Arkitekturen er i højsædet hos Kongsberg. Vi ved, at bygninger lever i mange år – og derfor skal leve i og med området. Dette sikrer vi ved at samarbejde med dygtige arkitekter, som tager hensyn til både de konkrete behov, miljøet og omgivelserne.

Håndværket

Alle byggerier fortæller eftertiden en lille historie fra nutiden. Vores tid. Derfor er det afgørende at løsningerne er gennemprøvede og materialerne er holdbare. Det betyder ikke, at løsningerne ikke er rationelle og moderne, blot at der ligger stor erfaring bag valget af løsningen.